in BALANS na je bevalling

Ben je onlangs bevallen en heb je het gevoel dat je lichaam en je verhaal om aandacht vragen?

Wil je…

  • een nieuwe balans voelen in je lichaam?
  • contact maken met je gedachten en je gevoelens?
  • je bevalling een plek geven?
Dan is onze workshop iets voor jou!
In BALANS na je bevalling

Workshop voor na je bevalling

Deze workshop in twee dagdelen biedt je tijd voor jezelf, je lichaam en het verhaal van jouw bevalling.  Aandacht geven aan zowel herstel van je lichaam als je bevalervaring, is een waardevolle stap op weg naar het vinden van een nieuwe balans. Danielle Raats en ik hebben onze kennis en enthousiasme samen gebracht om deze workshop te kunnen bieden. We weten wat voor uitdaging het kan zijn, de eerste tijd in je nieuwe leven als moeder. Graag nodigen we je uit om samen met ons en andere moeders, deze stap te zetten.

Lokatie en programma We doen dit alles in een veilige setting in de sfeervolle studio van Back in Balans. De groepsgrote is maximaal 8 deelnemers. De workshop bestaat uit twee dagdelen. Je ontvangt een handout met oefeningen die je thuis zou kunnen doen om je proces voort te zetten. Tussen de dagdelen door is er een contactmoment via de mail mogelijk. Vooraf krijg je een een aantal vragen om samen te bepalen of de workshop past bij jouw behoefte en verhaal. Bij aanmelding ontvang je het programma in detail.

Aandacht voor je lichaam (dagdeel 1) Met pilates, yoga en meditatie oefeningen maak je contact met je lichaam. Keer je je aandacht naar binnen om te observeren, grenzen te accepteren en ruimte en mogelijkheden te vinden. Je maakt een begin met het vinden van een nieuwe balans, zowel fysiek als mentaal. De yoga oefeningen geven je ruimte en zelfvertrouwen. De pilatesoefeningen zijn een begin om fysiek de balans te vinden.

Aandacht voor je bevalervaring (dagdeel 2) Door je ervaring van jouw bevalling onder woorden te brengen en te delen, zet je een belangrijke stap om je bevalling een plek te geven. We doen dit door gerichte schrijfoefeningen en het kijken naar je herinneringen en emoties. Het onder woorden brengen van je gedachtes en gevoelens, en deze te delen, geeft ruimte en rust. Soms is er informatie nodig om te begrijpen wat er is gebeurd. Je kunt de vragen stellen die belangrijk zijn voor jou.

De workshop is een samenwerking tussen Back in Balans en Mamma Minds.
Ik, Marieke van Luin ben verloskundige, lactatiekundige, coach en docent. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als verloskundige, tot 2010 als mede-eigenaar van de verloskundige praktijk in de Ruyschstraat. Tegenwoordig run ik met veel liefde Mamma Minds en kan ik mijn kennis bundelen om aanstaande en jonge moeders te ondersteunen in het moederschap.

Danielle Raats is yoga- pilates docent/personal trainer en eigenaar van Back in Balans. Danielle geeft ruim 25 jaar les in verschillende beweegdisciplines. Mensen begeleiden naar een gezond beweeggedrag waar plezier aan wordt beleefd is altijd haar passie geweest. De laatste 15 jaar richt ze zich voornamelijk op pilates en yoga. Ze geeft groepslessen en en begeleidt mensen één op één naar een gezonde levensstijl. Naast de yoga- en pilateslessen is Danielle masseur en geeft ze verschillende vormen van massage.

Data: Zondag 15 oktober & 5 november 2017 van 9:30u tot 13:00u.

Er wordt rekening gehouden met nodige pauzes voor kolven, indien van toepassing.

Tarief: €166,-
Aanmeldenmammaminds@gmail.com of info@backinbalans.nl

Heb je behoefte aan meer informatie of weet je niet helemaal zeker of de workshop is wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op:

Marieke – Mamma Minds 06-1541 7909
Danielle – BackinBalans 06-2698 0790

Agenda
English? ¿Español? Français?

I speak rather good English, bastante Español et un petit peu français

©Mamma Minds, alle rechten voorbehouden

NVL lidnummer 66513 / IBCLC l-49626 / KvK 34377489 / CRKBO

AGB praktijk 90066283/ AGB behandelaar 90107075

Ontheffing BTW cf. Wet OB art.25 lid 3

Contact

Marieke van Luin

Lactatiekundige IBCLC

Praktijk (op woensdag) Gezondheidscentrum Watergraafsmeer
Amsterdam

Telefoon: 06-1541 7909
E-mail: mammaminds@gmail.com

Call Now Button