Inhoud en doel van de praktische privé sessies

Inhoud en doel van de praktische sessies voor je bevalling

Bevallen is altijd heel persoonlijk, intiem, intens en nieuw. Ik bied graag verschillende manieren aan om het beste uit jou en je bevalling te halen.

Hieronder op een rij, wat je kan verwachten van een praktische sessie over de bevalling. Deze sessies varieren, aan naar gelang de wensen en vragen die jullie hebben. Ik stuur vooraf een korte vragenlijst, om wensen en vragen te inventariseren en de sessie op jullie af te stemmen.

Aan het eind van de praktijk sessie(s)…

…heb je verschillende manieren van ademhaling geprobeerd, zodat je deze zelf kunt gaan oefenen en je eigen maken.

…heb je verschillende houdingen uitgeprobeerd die je kan gebruiken tijdens ontsluiting en persen, zodat je weet wat mogelijk is, en welke je kan inzetten tijdens de bevalling.

…heb je onderzocht welke houdingen en manieren van ademhalen het prettigst voelen, en bij jouw mogelijkheden passen om om te gaan met pijn en jouw bevalling.

…heb je inzicht in denkprocessen in je brein wat betreft het creëren van gevoelens als angst, onzekerheid, maar ook van kracht en vertrouwen.

…heb je ervaren hoe het is om deze gevoelens bewust te voelen en indien gewenst om te buigen naar motiverende gedachten en gevoelens die je kunt inzetten tijdens een bevalling.

…heb je inzicht in wat voor ondersteuning je kunt vragen en je als partner kunt inzetten om het proces van de bevalling zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Agenda
English? ¿Español? Français?

I speak rather good English, bastante Español et un petit peu français

©Mamma Minds, alle rechten voorbehouden

NVL lidnummer 66513 / IBCLC l-49626 / KvK 34377489 / CRKBO

AGB praktijk 90066283/ AGB behandelaar 90107075

Ontheffing BTW cf. Wet OB art.25 lid 3

Contact

Marieke van Luin

Lactatiekundige IBCLC

Praktijk (op woensdag) Gezondheidscentrum Watergraafsmeer
Amsterdam

Telefoon: 06-1541 7909
E-mail: mammaminds@gmail.com

Call Now Button