Voorlichting privé en in groepen – information sessions

Do you want to prepare yourself in giving breastfeeding?

For English here

Een goede start…

Als je een goede start maakt met borstvoeding, gaat het vaak veel beter. Het helpt als je weet hoe je de borstvoeding goed op gang kunt brengen en pijnklachten kunt voorkomen. Omdat die kleine meteen na de geboorte aan de borst mag, is het fijn om deze informatie al in de zwangerschap te krijgen en je vragen te kunnen stellen.

Als je meer wilt weten over het geven van borstvoeding en het combineren met je werk, meld je dan aan voor een privé voorlichting Borst en Baan. Dit kan als je zwanger bent, of als je bent bevallen en al met voeden begonnen.

Privévoorlichting of groepsvoorlichting?

Groepsvoorlichting met persoonlijke touch!

Ik geef voorlichting over het geven van borstvoeding zowel privé aan huis als in groepen (in Nederlands en Engels).

Als je de voorlichting wilt afstemmen op jouw situatie (medische indicatie of eerdere ervaring), kun je kiezen voor deze persoonlijk afgestemde voorlichting aan huis.

Groepsvoorlichting

Wil je juist de vragen horen van anderen en in gesprek gaan met elkaar over het geven van borstvoeding, sluit dan aan bij één van de groepsvoorlichtingen op zaterdagochtend. 

Deze geef ik in het cursuscentrum van het Geboortecentrum in de Genestetstraat 3-1 in Amsterdam West.

Zie voor de data bij Agenda

Wanneer aanmelden?

Zodra je vragen rondom het geven van borstvoeding in de zwangerschap beginnen te spelen voor jou, ben je van harte welkom. Voor veel zwangeren is de periode tussen 30 en 36 weken fijn om deze informatie te krijgen. Maar eerder of later kan natuurlijk ook. Denk er wel aan dat de baby vanaf 37 weken klaar is om geboren te worden.

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden voor de groepsvoorlichting kan via assistentes@geboortecentrum.nl. Of via mij als je geen klant bent van het Geboortecentrum; mammaminds@gmail.comKosten 25 euro, te betalen bij de voorlichting. Je partner is van uitgenodigd mee te komen; geen extra kosten. Zie voor details cursuscentrum Geboortecentrum hier

Aanmelden privévoorlichting stuur een mail naar mammaminds@gmail.com of via contact. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor kosten zie hier

Zie voor veel goede informatie bij www.borstvoeding.com

Zie voor veel goede informatie www.borstvoeding.com

Privévoorlichting

Gewoon omdat je wat meer wilt weten of omdat jouw situatie dat vraagt

Deze privé-voorlichting kan bij je thuis aan de keukentafel of op de bank, met je partner erbij. Je partner kan veel bijdragen aan het slagen van de borstvoeding. Ook mogelijk deze voorlichting met een zwangere vriendin (en partners) samen te doen. Dan deel je de kennis en de kosten.

  • Ik neem een laptop mee met presentatie en oefenmateriaal. Een handout stuur ik per mail of neem ik mee.  Ik stem de voorlichting (1,5-2 uur) af op jullie vragen en situatie.
  • Als je specifieke vragen hebt, stuur me deze dan van te voren. Zie voor een overzicht van de algemene onderwerpen hier.
  • Heb je eerder een lastige ervaring met borstvoeding gehad?
  • Heb je een operatie, borstvergroting of borstverkleining gehad aan je borsten en de wens om te voeden?
  • Heb je bijvoorbeeld diabetes of word je eerder ingeleid?
  • Wil je meer weten over prenataal kolven?

Het is belangrijk antwoord te krijgen op je eigen (wijze) vragen. Ik kijk met jullie naar een passend plan van aanpak.

Agenda?

Mijn agenda is redelijk flexibel. Voorkeur gaat uit naar door de week, overdag. Avond sessies kunnen ingepland worden van 1900-2100. Dinsdagavonden houd ik vrij. Je kunt in de aanvraag wat opties, dagen die je goed uitkomen aangeven. Zo nodig zet ik wat opties voor jou op een rij.

Agenda
Social media

Facebook
Contact

Marieke van Luin

Amsterdam

Bel 06-1541 7909

of mail naar mammaminds@gmail.com

©Mamma Minds, alle rechten voorbehouden