Coaching en bevalling verwerkings gesprekken

Mijn dagelijkse praktijk richt zich tegenwoordig op het begeleiden van borstvoeding. Met mijn achtergrond van verloskundige- en coach-opleiding, zal ik in mijn begeleiding als lactatiekundige altijd kijken met jullie naar het hele verhaal, niet alleen naar de borstvoeding.

uit Relax Mama van Elsbeth Teeling

uit Relax Mama van Elsbeth Teeling

Zwanger zijn en moeder worden is namelijk een intense periode. Als het voeden lastig gaat, kan het zijn dat het te maken heeft met hoe de bevalling is gegaan. Voor zowel jou als moeder, maar ook voor de baby. Ik zal bij de begeleiding van borstvoeding altijd aandacht geven aan je hele verhaal. 

Aparte sessies als coach doe ik op dit moment niet. Als je behoefte hebt aan uitgebreidere gesprekken met een verloskundige coach, of psychologische begeleiding,  zal ik je daarover informeren. Mogelijk verwijs ik je door. Een gesprek met een verloskundige coach kan een eerste stap zijn je weg te vinden

Ik volgde de training 'EMDR voor verloskundige coaches' bij Diana Koster. Kijk hier hoe zij toelichting geeft op wat EMDR kan betekenen bij een (traumatische) bevalervaring.

Wil je weten of EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) een manier voor jou kan zijn om een nare bevalervaring een plek te geven?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik werkte als bevalervaringspecialist samen met verloskundige coaches Bea van der Put en Annet Coumou, in Bevalervaring Team Amsterdam.

Agenda
English? ¿Español? Français?

I speak rather good English, bastante Español et un petit peu français

©Mamma Minds, alle rechten voorbehouden

Contact

Marieke van Luin
Amsterdam

Telefoon: 06-1541 7909
E-mail: mammaminds@gmail.com

Call Now Button