Wie ben ik? About me…

Marieke van Luin Verloskundige – Lactatiekundige – Coaching – Docent

For English, read more...

De begeleiding in de zwangerschap en bij borstvoeding afstemmen op wat iemand gebruiken kan, vind ik een belangrijk aspect van de zorg.
Ik ben verder gaan leren om mijn vak en de begeleiding hier in uit te breiden.

Waarom Mamma Minds?

Ik vind moeder worden een kunst. Boeiend, intens, en leerzaam. Altijd geboeid ben ik, in hoe verschillend iedere vrouw alles ervaart. Dit zie ik in mijn vak van verloskundige, maar ook als lactatiekundige en coach.
Iedereen heeft weer andere dingen nodig, of te leren. Daarom gebruik ik mijn verschillende beroepen bij een ieder op verschillende wijze.

web1531

Opleidingen en trainingen en meer

Ik werk al weer bijna 20 jaar als verloskundige, met veel plezier en blijvende interesse. Tot 2010 deed ik dit als mede-eigenaar in de maatschap van verloskundigen in de Ruyschstraat te Amsterdam. Daarna als freelancer. Inmiddels ben ik een aantal beroepen rijker. Naast mijn opleiding tot docent, ben ik lactatiekundige IBCLC en coach bij zwangerschap en borstvoeding.
Naast mijn werk sta ik ook met veel liefde midden in mijn gezin, met partner en 2 kinderen, beginnende tieners alweer. Met mijn gezin woonde ik in 2012 in Melbourne, Australië, waar ik werkervaring opdeed in het 'goeroe-land' van de borstvoeding. In mijn vrije tijd sta ik veel op het podium met een semiprofessionele vocal group (Angels).

Opleidingen
2012-2013 Lactatiekundige Opleiding IBCLC
2012-2014 Coachopleiding bij Amethist Developing People
2000 Eerstegraads Docentenopleiding aan de HGZO
1995 Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam, tegenwoordig de Verloskunde Academie geheten
1991 Propedeuse Spaanse Taal en Letterkunde Utrecht
1989 Stedelijk Gymnasium Haarlem

Diverse trainingen:
April 2015 Introductie training Van Roos Rodenburg Happiest Baby van Harvey Karp
Jan-Maart 2015 training EMDR voor verloskundige coaches bij Diana Koster
Training Beoordelen en klieven van tongriemen bij Stichting KOEL
Mindfulness voor verloskundigen bij See-true Opleidingen
Haptonomie voor verloskundigen bij Monique Duran
Stoomcursus NLP Bij Davidzon Coaching
Tweedaagse training Hypnotherapie bij Barbara Corsetto

Ik spreek verder vloeiend Engels, redelijk Spaans en voldoende Frans.

Agenda
Social media

Facebook
Contact

Marieke van Luin

Amsterdam

Bel 06-1541 7909

of mail naar mammaminds@gmail.com

©Mamma Minds, alle rechten voorbehouden