Zwangerschap en bevalling – Pregnancy and childbirth

For English press here

Met Mamma Minds komen verschillende aspecten van mijn vakgebied samen. Ik begeleid zwangeren en hun partner op de weg naar bevalling en ouderschap.

Privé-voorlichtingen over bevalling, pijnstilling en borstvoeding

Wil je samen met je partner een privé-voorlichting aan huis, in voorbereiding op de bevalling en het geven van borstvoeding? Ik stel voorlichtingen samen, afgestemd op jullie vragen en behoefte. Ik maak gebruik van mijn kennis, coaching en enthousiasme.

Lees meer

Verloskundige Coaching

Wil je gevoelens van onzekerheid of angst veranderen? Zelfvertrouwen terugvinden of een ander doel bereiken? Wil je een ervaring verwerken, verdriet of herinneringen? Met verloskundige coaching kan ik je begeleiden in dit proces. Ik zet mijn kennis als verloskundige en coach in bij de emotionele ontwikkeling naar moederschap.

Lees meer

EMDR

In maart 2015 rondde ik de training EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) voor verloskundige coaches bij Diana Koster af. Deze techniek, toegepast binnen coaching, kan een middel zijn voor het begeleiden van vrouwen die de bevalling als ingrijpend of traumatisch hebben ervaren. Het doel is de herinnering een goede plek te geven.

Heb je vragen neem dan contact met me op of kijk op www.bevalervaring.nl

Agenda
Social media

Facebook
Contact

Marieke van Luin

Amsterdam

Bel 06-1541 7909

of mail naar mammaminds@gmail.com

©Mamma Minds, alle rechten voorbehouden